Jako profesionál v kuchyni se skutečně nemůžete obejít bez dvou základních ingrediencí. Těmi jsou:
· lidská práce,
· pomoc spotřebičů.
Sehnat opravdu šikovné ruce do profesionální kuchyně není jednoduché. Daleko jednodušší je pořízení spotřebičů, jako jsou konvektomaty retigo. Ty totiž dokážou, naštěstí, nahradit i pár šikovných rukou, pokud se právě nenachází v blízkosti šéfkuchaře.
Minimalizujte popáleniny!
Každý profesionální kuchař ví, jaký cvrkot probíhá v době výdejů obědů, nebo večeří v každé restaurační, nebo školní kuchyni. Kolik popálených dlaní a prstů při výdejích schytá každý nešikovný, ale i šikovný kuchař. Myslíte, že se tomu nedá vyhnout?
S konvektomaty retigo dokážete rozhodně snížit počet podobných nehod s popálením! Speciálně vytvarovaná skla a zásuvy Vás mohou bez výhrad přesvědčit!
Práci s kvalitním konvektomatem retigo zvládne každý!
Jako šéf kuchařů nebudete muset mít oči i vzadu, jak tomu obvykle bývá. Zázračné konvektomaty retigo jsou tak jednoduché na obsluhu, že ji zvládne i kuchař začátečník. Dotykový displej a programování jde velmi hladce ovládat.
Tři varné způsoby se vždycky hodí!
· Horký vzduch,
· pára,
· kombinace obou.
To je, panečku, jiná káva! To pak dokážete připravit jeden druh jídla najednou pro celý regiment strávníků!
Jen si to představte, když máte před sebou úkol připravit raut s teplou i studenou kuchyní! Úkol je to nelehký. Ale Vám to může být jedno, protože víte, že záda Vám kryje konvektomat retigo!
Také můžete jen ohřívat!
Kolikrát musíte mít připravena jídla pro jeden výdej najednou?
Kam dát talíře s porcemi?
Jak to udělat, aby se jídla na stydnoucích talířích nedostala k hostům stejně tak studená?
Aby Vaše kuchyně byla vyhlášená mezi návštěvníky restaurací, je nutné dbát nejen o jejich kvalitu, ale také o jejich výdej hostům.
To už ale pro Vás nyní nemusí být žádný problém!