Co je Vám platné, jestliže máte skvělé kuchaře, připravujete úžasnou teplou i studenou kuchyni, nebo vlastníte bar, který by mohl být vyhlášeným po celém městě, když se Vaše jídlo postupem hodin kazí, přestává mít původní tvar i chuť, nebo jsou Vaše nápoje a koktejly teplé.
A proč tomu tak je?
Vaše lednice nepobere dané množství, nebo ji snad nemáte na místě, které by bylo pro Vás efektivní?
Stane se.
Kuchař připraví jídlo, které host na poslední chvíli odmítne. I to se opravdu stává.
· Budete se snad s hostem hádat, že je pokrm už připraven?
· Že ho musí prostě sníst?
· Nebo budete raději přístupní a ochotní, protože víte, že Vaše chladící zařízení zvládne zchladit pokrm kvalitně a rychle?
Vždyť je to zrovna pokrm, který jde na dračku, takže jej můžete kvalitně a podle norem zchladit. Za chvíli si jej totiž někdo objedná a pochutná si.
Tady jde spíš o to, zda to kvalitní chladící zařízení vůbec vlastníte.
Takže, jak jste na tom?
Víte, mít opravdu kvalitní zařízení na zchlazení, nebo zamražení pokrmů znamená stát se jedničkou mezi gastronomickými zařízeními. Hosté si mezi sebou řeknou, že obsluha byla rychlá, jídlo výtečné, čímž ohodnotí i chuť i teplotu jídla. To s tím souvisí.
Pokud jste pozadu v tomto směru, napravte to nejpozději ihned. Sami uvidíte, jak dobře se bude pracovat nejen kuchařům, ale i obsluze na baru.
Chladící vitríny, chladící stoly v designu, který Vaši restauraci, nebo bar pozvedne už jenom tím, jak dobře vypadá, musíte prostě mít.
Představte si, že si Vaši hosté mohou při posezení prohlédnout dezerty, které připravily šikovné ruce Vašich kuchařů. Věřte, že budou dezerty po celou dobu vypadat svěže a lákavě! A po objednání Vašimi hosty budou dokonce i tak chutnat.
Dobře chlazené pokrmy, ale i nápoje musí být nepřehlédnutelnou součástí image Vaší firmy!